Hibaüzenet

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/var/www/7hatar/kotor-apartman.info/web/includes/common.inc 394 sor).

Last minute akció!

Egy Last minute akcióra hívnám fel a figyelmeteket! Ma este kezdődik egy fórumbeszélgetés Sveti Stefanban, „Lehetőségek a bizonytalanság korszakában” címmel. Több neves előadója is lesz ennek a Global Citizen Forum rendezvénynek: Duško Marković kormányfő, Gaston Browne, Antigua és Barbuda kormányfője, Sheikh Mohammed Al Thani a katari királyi család tagja, Akon és Eve zenészek mellett itt lesz Robert De Niro színész és még sokan mások.

Árak:
- 900$ - október 19-ikei gálakoncert és vacsora (Az ár NEM tartalmazza a fórumon való részvételt, a szállásköltséget és az elnöki koktélpartit!)
- 1700$ - egynapos belépő – tartalmazza: egy nap részvétel a fórumon, egy éjszaka a Maestral Restort szállodában. Az ár NEM tartalmazza a gála koncerten és az elnöki koktélpartin való részvételt.
- 3300$ - ebben már minden benne van: két nap fórumozás, belépő a gála koncertre és az elnöki koktélpartira, és két éjszaka a hotel Maestral Restort-ban.
A rendezvénysorozat weboldala: https://www.globalcitizenforum.org/
A csoportban nem szeretem a hirdetéseket, de remélem ez nem minősül annak :)
Gondoljátok át :) ! Gyorsan döntsetek! :) Mi nem leszünk ott, minket ne keressetek!

0
No votes yet