Kiemelt ajánlataink:

Kata 2-es apartmanunk július 20 -tól 10 éjre 1 - 2 fő részére 45, 3 fő részére 50 euro/nap/ apartman áron!

További infó:

Olíva telepített lakókocsi június 30-tól 6 éjszaka 1-4 fő részére 150 euro/lakókocsi/6 nap.

További infó

Olíva telepített lakókocsi augusztus 17-től 4 éjszaka, 1-4 fő részére 100 euro/lakókocsi/4 nap.

További infó

A krúzer első útja

Kotor már többször volt első megállóhelye vadonatúj óceánjáróknak. Így volt ez tegnap is. A Viking Ocean Cruises norvég -amerikai cég legújabb krúzere, a Viking Sun, tegnap előtt lett kész, az olaszországi anconai hajógyárban.

Felpakolt magára 650 utast és 500 fős szemelyzetet, és irány Kotor. Ennek a cégnek ez a negyedik ilyen hajója, mind egymás ikertestvérei. Mind a négy hajó az elmúlt két évben készült el és első útja Kotorba vezetett.

A közepes méretűnek számító 228 méter hosszú, 28 méter széles és 47 800 tonna sulyú hajó kapitánya, - Anders Stem - tegnap Kotorban fogadást tartott az új hajón Kotor polgármestere mellett itt volt Torsten Hagen, a cég tulajdonosa is, aki szerint a hajóinak az utasai számára mindig nagy élvezet a kotori látogatás, ahol a szép városok és a táj látványa mellett a hajó szinte a parton halad.


A cég hajóin azért is jó utazni, mert menet közben felkészítik az utasokat, a következő állomás történelméből, látnivalóiól.
A hajó 300 millió Euróba került.


A Viking Sun hamarosan Miami felé veszi az irányt, ahonnan december 15-én egy 141 napos világkörüli útra indul, útközben 35 ország, 64 kikötőben horgonyoz le. A legolcsóbb all inclusive jegy 49 ezer dollár.

0
No votes yet