Kiemelt ajánlataink:

  • Kumborban a Babér telepített lakókocsi szeptember 1-től szeptember 30-ig 20 euro/nap/ lakókocsi

További infó

  • A kata 2-es apartmanunk egyszobás, max 3 fő részére október 1 és április 30. között 100 euro/hét/apartman

További infó

  • A Kata 7-es, 2 szobás, max 6 fős apartman október 1 és április 30. között 200 euro/hét/apartman

További infó

A krúzer első útja

Kotor már többször volt első megállóhelye vadonatúj óceánjáróknak. Így volt ez tegnap is. A Viking Ocean Cruises norvég -amerikai cég legújabb krúzere, a Viking Sun, tegnap előtt lett kész, az olaszországi anconai hajógyárban.

Felpakolt magára 650 utast és 500 fős szemelyzetet, és irány Kotor. Ennek a cégnek ez a negyedik ilyen hajója, mind egymás ikertestvérei. Mind a négy hajó az elmúlt két évben készült el és első útja Kotorba vezetett.

A közepes méretűnek számító 228 méter hosszú, 28 méter széles és 47 800 tonna sulyú hajó kapitánya, - Anders Stem - tegnap Kotorban fogadást tartott az új hajón Kotor polgármestere mellett itt volt Torsten Hagen, a cég tulajdonosa is, aki szerint a hajóinak az utasai számára mindig nagy élvezet a kotori látogatás, ahol a szép városok és a táj látványa mellett a hajó szinte a parton halad.


A cég hajóin azért is jó utazni, mert menet közben felkészítik az utasokat, a következő állomás történelméből, látnivalóiól.
A hajó 300 millió Euróba került.


A Viking Sun hamarosan Miami felé veszi az irányt, ahonnan december 15-én egy 141 napos világkörüli útra indul, útközben 35 ország, 64 kikötőben horgonyoz le. A legolcsóbb all inclusive jegy 49 ezer dollár.

0
No votes yet