Kiemelt ajánlataink:

  • Olíva telepített lakókocsi június 30-tól 6 éjszaka 1-4 fő részére 150 euro/lakókocsi/6 nap.
  • Olíva telepített lakókocsi augusztus 17-től 4 éjszaka, 1-4 fő részére 100 euro/lakókocsi/4 nap.

További infó

Házirend a Kata apartmanokban

Hogy biztosítsuk az Önök kellemes nyaralását és elkerüljük az esetleges félreértéseket, szeretnénk, ha megismerkednének házirendünkkel.

Érkezéskor a bejelentés miatt kérjük átadni a személyes dokumentumaikat (útlevél vagy igazolvány). A bejelentést a szállásadó 24 órán belül – hétvége vagy nemzeti ünnep esetén, az első munkanapon intézi. Az igazoláson lévő összeget a vendég köteles a szállásadónak a fennmaradó szállás díjával együtt kifizetni.

A szálláshelyet az érkezés napján 16 órától lehet elfoglalni.

Az apartmant távozás napján 10:00-ig el kell hagyni. A szállást olyan állapotban kell átadniuk, amilyenben az érkezésükkor volt: rendben és sértetlenül.

Ágyneműt és huzatot, kéztörlőt és konyharuhát adunk. Törölközőt, higiéniai kellékeket, toalettpapírt, tisztítószereket nem áll módunkban biztosítani.


Az itt tartózkodásuk alatt a szállást nem takarítjuk, a szemétkosarat nem ürítjük. A szemetet a komppal szemben lévő konténerekbe vigyék el! Itt tartózkodásuk idején Önök felelősek a szálláshely tisztaságáért.

Személyes dolgaikra és értékeikre, amennyiben a szálláshelyen hagyják őket, felelősséget nem tudunk vállalni. Amennyiben elhagyják az apartmant, zárják be az ajtót és az ablakokat! Feltétlenül csukják be a napernyőket, kapcsolják le a világítást, az elektromos eszközöket – köztük a KLÍMÁT is! Zárják el a csapokat, ha kimennek a szállásegységből!

Az apartman felszerelését a strandra vinni tilos!

A tulajdonosnak nincs joga a vendég távollétében belépni annak szálláshelyére. Kivételt képeznek azok az esetek, amelyek biztonsági okok vagy anyagi károk megelőzése érdekében elkerülhetetlen. Ebben az esetben kötelesek erről a vendéget a következő találkozásnál értesíteni. Amennyiben annak a gyanúja merül fel, hogy a berendezésben kár keletkezett, a vendég köteles beengedni a tulajdonosokat a szállásra, hogy ellenőrizzék azt.

A DOHÁNYZÁS TILOS az apartmanban! Dohányozni az erkélyen lehet.

Házi kedvencet – ha foglaláskor nem beszéltük meg - nem áll módunkban fogadni!

Nem engedélyezett a szállásra bevinni elektromos készüléket (ventilátor, főzőlap) a tulajdonosok beleegyezése nélkül.

Azok a vendégek, akik szándékosan, vagy véletlenül kárt okoznak a vagyonban, meg kell, hogy térítsék a kár teljes összegét.

Kérdéseikkel, problémáikkal kérjük a + 382 67 822 905 számot hívják!

Kellemes nyaralást kívánunk!