+36309384988

Jacht volt nincs

Most szólok nektek is, hogy Novak Đoković teniszező tegnap eladta Danijela nevű jachtját! Ne kérjétek, hogy segítsek a megvételben. A hajót a tivati Porto Montenegro luxus kikötőben tárolta, amit 2011-ben, az eddigi legsikeresebb évében vett meg, amikor 3.196.340 dollárt keresett.

A luxus jachtot anyukájáról nevezte el, aki a férjével szinte az eddigi nyarakat a jachton töltötte. De Novak rendes fiú, gondol a szüleire! Ha hullámzik a tenger, ha vihar van, ne kelljen a szülőknek a hajón hánykolódni, vett nekik egy luxus apartmant is a Porto Montenegroban. Szomszédja Edmund „Eddie” Jordan (ismert még: „EJ”; 1948. március 30.) ír F1 autóversenyző, üzletember és csapatvezető. A már megszűnt Jordan Grand Prix alapítója és tulajdonosa volt.

A Sunseeker gyártmányú Yacht 88 tipusú hajó 27 méter hosszú, 6,5m széles, 76 tonna súlyú, 4 kabinban luxus körülmények között kényelmesen elfér 8 fő, akit 4 fős személyzet szolgál ki. Egy kis video a hajóról a Porto Montenegro kikötőben: https://youtu.be/9LrVmc3EW2Y Tegnap az Adria nemzetközi vizein megtörtént a szerződés kötés.(Biztos nem véletlenül pont ott!) A vételár 2 millió font volt. A vevő sem egy noname. Greg Mensell, a F1 versenyző, Nigel Mensell fia. Novak Đoković a hajót 6 évvel ezelőtt újonnan 5 millió euróért vette, azóta 725 üzemórát használta, majd eladta közel 2 millió euróért, az azt jelenti, hogy a jacht amortizációja üzem óránként több mint 4000 € volt.

Ebben még nincs benne az üzemanyag, a személyzet, a kikötői díj, a fenntartás egyéb költségei. Ha kiadta volna, akkor is egy ilyen hajót hetente 40 – 50 000 €-ért lehet kiadni. Nem biztos hogy évente kiadta legalább 12 hétre. Ne búsuljatok, ezen a linken találhattok még eladó Sunseeker Yacht 88 tipusú eladó hajókat: http://www.yachtworld.com/…/category/type/Sunseeker/88+Yacht

Vélemény, hozzászólás?