Kiemelt ajánlataink:

  • Kumborban a Babér telepített lakókocsi szeptember 1-től szeptember 30-ig 20 euro/nap/ lakókocsi

További infó

  • A kata 2-es apartmanunk egyszobás, max 3 fő részére október 1 és április 30. között 100 euro/hét/apartman

További infó

  • A Kata 7-es, 2 szobás, max 6 fős apartman október 1 és április 30. között 200 euro/hét/apartman

További infó

BABÉR telepített lakókocsi Kumborban

Az Kumborban található Nirvana kempingben kb 1 perc sétára, kb 150 méterre a tengertől kényelmes, klimatizált, telepített lakókocsi kiadó 4 + 1 személy részére! A lakókocsi GPS koordinátái: 42.43832, 18.59145

Akciók:

  • Szeptember 1-től szeptember 30-ig 1-4 fő részére 20 euro/nap/ lakókocsi

A kumbori BABÉR telepített lakókocsi foglaltsága

Kapcsolatfelvétel - Hegedűs Anita:

A lakókocsi magában csak a szállást szolgálja a nagyobb franciaágy 200x200 -as a kisebb 200x140-es. Az előtte lévő elősátorban van egy jól felszerelt konyha. Itt helyezhető el az ötödik fő részére a pótágy. Az elősátor kiegészítése képpen még egy teraszt-étkezőt is kialakítottunk,ami szintén fedett,mint ahogy az egész lakókocsi is. Legyen szó ebédről, kártyázásról vagy egy traccspartiról itt kényelmesen elfér egy nagyobb társaság is.

Árjegyzék:

 

Időszak Ár
május 1 - június 20. 25 Euro/nap/lakókocsi
 június 21 - szeptember 15. 35 Euro/nap/lakókocsi
szeptember 16. - október 20. 25 Euro/nap/lakókocsi

Az ár nem tartalmazza a gépkocsi parkolás díját, ami naponta 3 Euro, illetve az idegenforgalmi adót, ami a következő:
Egyszeri költség:  - karton ára és kitöltése: 2 Euro/fő

12 év alatt ingyenes
12-18 éves korig 0,50 Euro/nap
18 év felett 1,00 Euro/nap

 

A szálláshely adatai:

Klíma IGEN
TV nincs
Sat TV nincs
Ingyenes internet igen
Házi kedvencek nem
Ingyenes parkoló nem
Saját fürdőszoba nem
Grillező igen
Mikrohullámú sütő igen
Vízforraló igen
Kávéfőző (kotyogó) igen
Hűtőszekrény igen
Tűzhely, sütővel igen, sütő nélkül
Ingyenes transzfer a buszállomásra igen
Ingyenes transzfer a repülőtérre nem, a transzfer 50 euro
Szállás átvétele 16 óra után
Szállás elhagyása 11 óra előtt
Strand 100m
Étterem a legközelebbi 400 máterre van, a parton
Busz megálló 1 km
Herceg Novi 5 km
Üzlet 300m
Bevásárlóközpont a legközelebbi 2300 máter
Komp 10 km
Orvos 5 km
Koordináták 42.4378813,18.5914039

A kumbori telepített lakókocsi foglaltság

Kapcsolatfelvétel - Hegedűs Anita:

További infók a Facebook-on, meg itt is! A kempingről A kemping családi vállalkozás. Vászó, a tulaj felügyeli a terepet. A kemping a strandtól szó szerint 1 percnyire található. Supermarket kb. 3 perc séta. A kemping gyönyörű zöld, rendezett. Mindenhol virágok, pálmafák. A lakókocsi a hátsó részen van, az olívák hűvösében. Számunkra az a legvonzóbb, hogy valóban élvezhetjük a kempingezés szabadságát! Itt tényleg van hely a gyerekeknek (és a felnőtteknek is) egy igazi nagy focimeccshez. Minek menjen az ember táborozni, ha ugyanúgy egymás hegyén-hátán kell töltse szabadságát, mint egy "dobozszállodában" vagy a panelban, otthon?! Nemde? Sokáig kerestük a megfelelőt végig az Adrián, mire ráleltünk a Nirvanára Kumborban! További infók a Facebook-on, meg itt is!

A lakólocsihoz saját WC tartozik!

A WC és a mosdó kb 10 méterre van a lakókocsitól.

Megközelítés A kemping Herceg Novi-tól 6vkm-re Kumborban van ,az első Kumbor feliratú táblánál a parti sétányra érnek,azon végig hajtva ,az út vége felé egy erős bal kanyar után meglátják a NIRVANA bejáratát,ballról . Ha Herceg Novi felől nem térnek le az első Kumbor feliratú táblánál,akkor kb. 1 km-re lesz egy másik lejárat Kumbort és Denovicit fog jelezni,itt kell letérni jobbra,majd pár száz méter után szintén jobbra fordulni. ez az út egy épülő turisztikai központ előtt vezet,ami balról lesz kb. 500 m. és jobbról meglátják (balos kanyar után) a NIRVANÁT.

A kumbori telepített lakókocsi foglaltsága

További infók a Facebook-on, meg itt is!

A kumbori telepített lakókocsi foglaltsága

További lakókocsi: OLIVA telepített lakókocsi Opatovoban

További infók Az autó parkolási díja 3 eur/nap. A kemping végleges elhagyásakor itt kell leadni a lakókocsi kulcsát is! A lakókocsi takarításáról mindenki maga gondoskodik! A hűtőből távozáskor kérjük pakoljanak ki! A lakókocsit átadásakor kérjük tisztán átadni! A szükséges takarító eszközök a lakókocsiban találhatók! A lakókocsi teljesen felszerelt: mikró, elektromos főzőlap, kávéfőző, vízforraló, hűtőszekrény, konyhai felszerelés (edények, tálak, evőeszköz, tányérok), asztal, székek, stb... A konyha az elősátorban van berendezve. A lakókocsiban lévő főző- és mosogató rendszer nincs beüzemelve, kérünk, ne használjátok!

Ágynemű: alapfelszereltség 4 db paplan+ 4 db párna Huzatról mindenki maga gondoskodik!!! Kérjük, hogy a lakókocsit rendeltetésszerűen használják! A lakókocsi anyaga fa, műanyag, plexi, fokozottan tűzveszélyes - sérülékeny, ezért vigyázzanak rá! A lakókocsiban és az elősátorban a dohányzás mellőzését kérjük! Az esetleges okozott károkat kérjük megtéríteni! A kumbori telepített lakókocsi foglaltsága

A strandról Az Adria montenegroi szakaszán leginkább köves, kavicsos vagy betonteraszokkal kialakított strandok találunk. Azért is csudajó ebben az országban nyaralni, mert aki kalandvágyó és szereti a változatosságot, könnyen más-más partot próbálhat ki nap, mint nap. Azonban akiknek a nyaralás tökéletes napja egy kései reggelivel kezdődik és egész napos lubickolással, napozással folytatódik...nos, Ők is jó helyen járnak. A legközelebbi strand 1, azaz EGY perc séta a lakókocsitól. Van egy betonos terasz illetve a part apró kavicsos,homokos partszakasz.Gyerekekkel is kiváló! Igaz ugyan, hogy a part nem mondható nagynak, azonban garantált a családias légkör és a kristálytiszta tenger a lubickoláshoz.

Kapcsolatfelvétel - Hegedűs Anita:

További infók a Facebook-on, meg itt is!