Hibaüzenet

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/var/www/7hatar/kotor-apartman.info/web/includes/common.inc 394 sor).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/7hatar/kotor-apartman.info/web/includes/menu.inc 2405 sor).

Reptéri transzfer Podgoricából

A podgoricai repülőtérre érkezők számára a Kotori - öböl, Budva megközelítése tömegközlekedési eszközökkel elég komplikált és időigényes.

Ennek az is az oka, hogy a podgoricai reülőtér igaz, hogy csak kb. 100 km-re van, de az út megtételéhez - még szezonon kívül is - kb 2 órára van szükség.

Vendégeink számára (ha van szabad kapacitásunk, akkor bárki részére) felajáljuk, hogy megszervezzük a repülőtér és a szállásuk közötti utazást, utanként, a következő táblázatban található árak alapján:

Település 1 - 4 fő 5 - 7 fő 8 - 11 fő
Budva és Sutomore környéke 40 euró/út 85 euró/út 120 euró/út
Tivat, Kotor, Bar és környéke 50 euró/út 100 euró/út 135 euró/út
Herceg Novi, Ulcinj és környéke 60 euró/út 120 euró/út 160 euró/út

Kapcsolatfelvétel: Hegedűs Anita

 

 

Ez az utazás más, mint egy taxiban ülve eljutni a szálláshelyre, mivel több helyen megállunk, nézelődni, pl. Szkadari tó, Sveti Stefan, stb... Útközben esetleg megállunk egy nagy bevásárló központnál, ahol meg lehet ejteni az első nagy bevásárlást is!

Kérjük, ha igényt tartanak a transzferre, azt már a szállásfoglaláskor jelezzék!

WizzAir weboldala

Ha más járattal érkeznének és a gép Dubrovnikban szállna le, hasonló feltételekkel meg tudjuk szervezni a transzfert. Ha a vendégeink a tivati repülőtérre érkeznek, díjmentesen elszállítjuk az apartmanig.

 

Kapcsolatfelvétel: Hegedűs Anita