Reptéri transzfer Podgoricából

A podgoricai repülőtérre érkezők számára a Kotori - öböl, Budva megközelítése tömegközlekedési eszközökkel elég komplikált és időigényes.

Egyenlőre még nem alakult ki erre a célra megfelelő, megbízható, megfizethető szolgáltatás. A meglévők pedig elég drágán - Podgorica - Tivat (Kotor) között 70-90 Eurós áron - végzik ezt a szolgáltatást. Ennek az is az oka, hogy a podgoricai reülőtér igaz, hogy csak kb. 100 km-re van, de az út megtételéhez - még szezonon kívül is - kb 2 órára van szükség.

Vendégeink számára (ha van szabad kapacitásunk, akkor bárki részére) felajáljuk, hogy megszervezzük a repülőtér és a szállásuk közötti utazást, utanként, 1-4 személy esetében 40 Euróért, Podgorica reptér és Budva között. Podgorica reptér --Tivat között pedig 50 euro utanként.

Ez az utazás más, mint egy taxiba ülve eljutni a szálláshelyre, mivel több helyen megállunk, nézelődni, pl Szkadari tó, Sveti Stefan, stb... Útközben esetleg megállunk egy nagy bevásárló központnál, ahol meg lehet ejteni az első nagy bevásárlást is!

Kérjük, ha igényt tartanak a transzferre, azt már a szállásfoglaláskor jelezzék!

WizzAir weboldala

Ha más járattal érkeznének és a gép Dubrovnikban szállna le, hasonló feltételekkel meg tudjuk szervezni a transzfert. Ha a veneveink a tivati repülőtérre érkeznek, díjmentesen elszállítjuk az apartmanig.

 

Kapcsolatfelvétel: Hegedűs Anita