Kiemelt ajánlataink:

Kata 2-es apartmanunk július 20 -tól 10 éjre 1 - 2 fő részére 45, 3 fő részére 50 euro/nap/ apartman áron!

További infó:

Olíva telepített lakókocsi június 30-tól 6 éjszaka 1-4 fő részére 150 euro/lakókocsi/6 nap.

További infó

Olíva telepített lakókocsi augusztus 17-től 4 éjszaka, 1-4 fő részére 100 euro/lakókocsi/4 nap.

További infó

Vitorlázás

Saját, hétszemélyes vitorlásunkkal egy, illetve többnapos kirándulások.

Kapcsolatfelvétel - Hegedűs Anita:

Kata vitorlás foglaltsága

Előre megtervezett 1 napos kirándulás: Kék barlang

Indulás: Kotori öböl, Tivat, Lepetane - a komp mellől. GPS koordináták: 42.4661, 18.68614 Indulás időpontja: kb 9-10 óra körül.

Útirány: Lepetane, Kumbor, Rose, Lastavice (Mamula) sziget a nyílt tengeren, Kék barlang. Útközben fürdés a Lastavice (Mamula) sziget környékén, illetve a Žanjice környéki öblökben.

Visszaút: Rose (fürdési lehetőség), Krašići, Sveti Marko sziget, a sziget mellett fürdés, és étkezés. Továbbindulás Porto Montenegro, Lepetane.

Érkezés: 17-18 óra körül.

Ár: 5 fő esetén: 120 Euró 4 illetve kevesebb fő esetében 100 Euró Az árban benne van az egyszeri étkezés (sonka-pršut és kajmak), üzemanyag (szélcsend esetén), és a személyzet. A hajón vannak ágyak, mosdó, WC, hűtőszekrény, stb. Személyes felszerelésről (törölköző, napozószivacs, stb.) gondoskodni kell.

Megjegyzés: A vitorlás merülése kb 2 méter, az árbóc magassága kb 10 méterí ezért nem tudunk bemenni a Kék barlangba, illetve nem tudunk bárhol kikötni!

Félnapos kirándulások: Indulás délelőtt 9:30 órakor, illetve délután 14:30 órakor, a kirándulás időtartama kb: 4 és fél óra. Ára: 5 fő esetén 60 Euro, 4 és kevesebb fő estén 50 Euro.

Megjegyzés: A félnapos kirándulásba nem fér bele a Kék barlang!

Kata vitorlás foglaltsága

Egyéb uticélok Vendégeink, utasaink igénye alapján más - akár több napos - kirándulásokat is megtervezünk, a montenegrói partvidéken. Irányár: 1 napos kirándulás: 5 fő esetén: 120 Euró/kirándulás, 4 illetve kevesebb fő esetében 100 Euró/kirándulás Kétnapos kirándulás esetén max 5 fő, 190 Euro/kirándulás Háromnapos kirándulás esetén max 5 fő 270 Euro/kirándulás Minden további nap + 75 Euro. Az árban benne van az üzemanyag (szélcsend esetén max 5 liter/nap), a személyzet, édesvíz (nem iható), gáztűzhely.

A vitorlás, mint szálláshely! Lehetőség van arra is, hogy a vitorlást, egy kikötőben a partnál szálláshelyként használni. Az ára 40 Euró/nap. 3 Fő (esetleg 4 fő részére, ha a 4. személy egy kisgyerek) részére ideális szálláshely. Azágyneműt hozni kell! A vitorlás Lepetane-ban van kikötve.

Kata vitorlás foglaltsága

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kata vitorlás foglaltsága