Vitorlázás | Kotor-apartman

Vitorlázás

Saját, hétszemélyes vitorlásunkkal egy, illetve többnapos kirándulások. Kapcsolattartó: Hegedűs Anita

<

Kapcsolatfelvétel - Hegedűs Anita:

 

Kata vitorlás foglaltsága

Előre megtervezett 1 napos kirándulás: Mamula sziget

Indulás: Kotori öböl, Tivat, Lepetane - a komp mellől. GPS koordináták: 42.4661, 18.68614 Indulás időpontja: kb 9-10 óra körül Útirány: Lepetane, Kumbor, Rose, Mamula sziget a nyílt tengeren. A Mamula sziget megtekintése (kb 1-2 óra), fürdés. Visszaút: Rose, Krašići, Sveti Marko sziget, a sziget mellett fürdés, és étkezés. Továbbindulás Porto Montenegro, Lepetane. Érkezés: 17-18 óra körül.

Ár: 5 fő esetén: 120 Euró 4 illetve kevesebb fő esetében 100 Euró Az árban benne van az egyszeri étkezés (sonka-pršut és kajmak), üzemanyag (szélcsend esetén), és a személyzet. A hajón vannak ágyak, mosdó, WC, hűtőszekrény, stb. Személyes felszerelésről (törölköző, napozószivacs, stb.) gondoskodni kell.
Félnapos kirándulások: Indulás délelőtt 9:30 órakor, illetve délután 14:30 órakor, a kirándulás időtartama kb: 4 és fél óra. Ára: 5 fő esetén 60 Euro, 4 és kevesebb fő estén 50 Euro.
Megjegyzés: A vitorlás merülése kb 2méter, ez miatt nem tudunk kikötni pl a Mamula szigetnél, így kb 20 métert úszni, illetve kis gumicsónakban evezni kell.

Kata vitorlás foglaltsága

Egyéb uticélok Vendégeink, utasaink igénye alapján más - akár több napos - kirándulásokat is megtervezünk, a montenegrói partvidéken. Irányár: 1 napos kirándulás: 5 fő esetén: 120 Euró/kirándulás, 4 illetve kevesebb fő esetében 100 Euró/kirándulás Kétnapos kirándulás esetén max 5 fő, 190 Euro/kirándulás Háromnapos kirándulás esetén max 5 fő 270 Euro/kirándulás Minden további nap + 75 Euro. Az árban benne van az üzemanyag (szélcsend esetén max 5 liter/nap), a személyzet, ágynemű, édesvíz, gáztűzhely.
Lehetőség van arra is, hogy a vitorlást, egy kikötőben a partnál szálláshelyként használni. Az ára 40 Euró/nap. 3 Fő (esetleg 4 fő részére, ha a 4. személy egy kisgyerek) részére ideális szálláshely. Az ár tartalmazza az ágyneműt. A vitorlás Lepetane-ban van kikötve.

Kata vitorlás foglaltsága

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kata vitorlás foglaltsága